Nevim. Možná. Asi. Tak jo. Tyjo!
Nevim. Možná. Asi. Tak jo. Tyjo!




Lee Kum Kee hustá omáčka na restované hovězí maso.
O značce:
Lee Kum Kee V roce 1888 vařil jistý pan Lee Kum Sheung ve své restauraci na jihu Číny hrnec ústřicové polévky a zapomněl na něj, takže se polévka vyvařila a zbyla jen hustá omáčka. Ochutnal ji a zjistil, že má úplně novou, lahodnou a neodolatelnou chuť. Tak vznikla ústřicová omáčka, kterou pak začal prodávat. Následně si založil firmu a příběh o vzniku nové nepostradatelné ingredience čínské kuchyně byl na světě. Dnes už je firma Lee Kum Kee na trhu přes 130 let a vyrábí a distribuuje pravé čínské omáčky a přísady do více než 100 zemí a regionů celého světa. Společnost Lee Kum Kee patří k nejznámějším výrobcům pravých čínských omáček na celosvětovém trhu s čínskými produkty a její výrobky jsou oblíbené mezi šéfkuchaři, kteří se specializují na čínskou kuchyni.
Složení:
Extrakt z ústřice 40% (ústřice (měkkýši) 90%, voda, sůl), cukr, voda, látka zvýrazňující chuť: E621, sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, pšeničná mouka, barvivo: E150a. Nutriční hodnota na 100g Energie 578 kJ / 136 kcal / Tuky <0,5g z toho nasycené mastné kyseliny <0,1g / Sacharidy 29g z toho cukr 21g / Protein 5g / Sůl 11g. Skladovaní : Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření ihned spotřebujte.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Po otevření ihned spotřebujte.
| Kategorie: | Asijské omáčky |
|---|---|
| Záruka: | 1 rok |
| EAN: | 78895148077 |
| Země původu: | Čína |
| Hmotnost: | 50g |
| Alergeny: | 6 - Sojové boby |
| Lepek: | Ano |
| Glutamát: | Ne |
| Skladování: | v chladu a suchu |
| ? NUTRIČNÍ HODNOTY (100g): | |
| Energie: | 136 kcal |
| Tuky: | 0,5g |
| Nasycené tuky: | 0,1g |
| Sacharidy: | 29g |
| Cukry: | 21g |
| Protein: | 5g |
| Sůl: | 11g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.