Asijské omáčky
Nejprodávanější
Značky

Kokosové mléko z Thajska, které má bohatou a krémovou chuť. Skvělé na thajská kari, polévky, dezerty i smoothie. Díky praktickému 150ml balení je ideální, když nepotřebuješ hned...

Medová BBQ omáčka Char Siu je klasika čínské kuchyně, která se používá hlavně na marinování a glazování masa. Má perfektní kombinaci sladké a slané chuti, jemné medové aroma a...

Nakládaný lilek v chilli omáčce Ngoc Lien je jedno z nejlepších konzervovaných zeleninových jídel. Malé, křupavé lilky, ostré chilli, umami z rybí omáčky. Žádný měkký, žužlavý,...

Lee Kum Kee Rýžový ocet – Tradice, kvalita a autentická chuť Rýžový ocet má v asijské kuchyni staletou tradici. Vyrábí se fermentací rýže, při které vzniká jeho jemná kyselost...

Hledáš klíč k autentické čínské kuchyni a jejím chutím? Tady ho máš! Shaoxingské rýžové víno je jedním z nejstarších druhů rýžového vína v Číně – zmínky o něm sahají až 2000 let...

Lepkavá, karamelizovaná glazura, která se vpije do masa a dodá mu šťavnatost. Jemná sladkost, hluboké umami a lehký dotek česneku – to je teriyaki tak, jak ho milují Japonci. Ať...