Nevim. Možná. Asi. Tak jo. Tyjo!
Nevim. Možná. Asi. Tak jo. Tyjo!
Potřebuješ mouku na bezlepkové pečení, zahuštění omáček nebo přípravu exotických dezertů? Tady najdeš základní suroviny, které používají kuchaři po celém světě – rýžovou mouku, tapiokový škrob nebo bramborový škrob. Rýžová mouka se hodí na pečení, smažení i přípravu těstíček, protože vytváří lehký, křupavý obal. Tapiokový škrob je ideální na zahušťování polévek, omáček a výrobu dezertů s jemně pružnou texturou. Bramborový škrob ti pomůže při pečení a dodá těstu hebkost. Všechny produkty jsou bez lepku a skvělé pro ty, kdo hledají alternativu k pšeničné mouce.
Annatto jsou přírodní semínka zer stromu Achiote, která se ve Vietnamu používají jako barvivo při vaření. Obsahujou spoustu karotenoidů – proto mají sytě červenooranžovou barvu....
Jemná bílá mouka z tapioky, která ti otevře dveře do světa asijských dezertů i bezlepkového pečení. Má neutrální chuť a zajímavou schopnost dodat jídlu pružnost a hebkost, což...



