Nevim. Možná. Asi. Tak jo. Tyjo!
Nevim. Možná. Asi. Tak jo. Tyjo!




Bez přidaných konzervantů.
S 25°N-35°N, vhodná pro běžné vaření. Tato značka je známá svou jemnější chutí a je často používána v thajské kuchyni.
Označení "20°N" nebo "40°N" na lahvi udává míru fermentace a koncentrace proteinů /bílkovin/ v rybí omáčce, což napovídá o její kvalitě. Vyšší číslo znamená vyšší kvalitu omáčky, protože je díky vyššímu obsahu proteinů bohatší na chuť a výživné látky.
Kvalita rybí omáčky se udává ve stupních nitrogenu, označením °N.
20°N: obvyklý minimální standard kvality rybí omáčky. Má stále slušnou chuť a je dobrá pro běžné, denní použití v kuchyni.
30°N – 40°N: střední až vysoká kvality. Taková omáčka je obvykle tmavší a má komplexnější chuťový profil.
50°N – 60°N: Omáčky s tímto označením patří mezi prémiové produkty a používají se často ve vysoké gastronomii. Mají velmi intenzivní a bohatou chuť. Používají se spíš jako dochucovadla, bez tepelné úpravy.
Složení: Rybí extrakt ze sardelí 68 %, jedlá sůl, cukr.
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
| Kategorie: | Asijské potraviny |
|---|---|
| EAN: | 084909900098 |
| Země původu: | Thajsko |
| Hmotnost: | 200ml |
| Alergeny: | Ryby |
| Lepek: | Ne |
| Glutamát: | Ne |
| Skladování: | v chladu a suchu |
| ? NUTRIČNÍ HODNOTY (100g): | |
| Energie: | 60kcal |
| Tuky: | 0,5g |
| Nasycené tuky: | 0,1g |
| Sacharidy: | 5g |
| Cukry: | 5g |
| Protein: | 10g |
| Sůl: | 27,1g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.