Kudly
Japonské nože značky Kai aneb nože s kterými jsem začínal s vařením. Nože Kai jsme také používali v Masterchefovi.
A jsou to hlavně nože na které nedám dodnes dopustit.
Tyto nože se staly populárními díky úspěšné kombinaci dlouhodobé funkčnosti, ostrosti, robustní kvality materiálu a minimalistického designu. Jsou navrženy pro jednoduché a nepřetržité používání a nabízejí skvělý poměr ceny a výkonu.
Najdeš tu profesionální řadu KAI WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím, která je velmi elegantně a kvalitně zpracovaná a také je cenově dostupná.
Tohle je typicky nůž na porcování, filetování ryb a na rozřezávání větších kusů masa.
Typově jeden ze 3 základních nožů, které by neměli chybět v žádné základní výbavě. Chef's knife je synonymem univerzálnosti. Dobrý na krájení masa i zeleniny.
Tohle není jen tak obyčejný nůž na pečivo. Má tak skvěle udělané zoubky, že pečivo netrhá, ale opravdu krájí. A bez námahy a poškození sebejemnějšího pečiva.
Nakiri vypadá jak sekáček na maso , ale jeho funkce je speciál na zeleninu. Je uzpůsobený tak, aby se zelenina nelepila na čepel.
Typově jeden ze základních nožů, které by neměli chybět v žádné základní výbavě. Santoku je japonskou verzí klasického evropského Chef's knife. Santoku znamená v překladu...
Tohle jsou 3 základní japonské KAI WASABi BLACK nože, které by neměli chybět ve startovací výbavě.
Typově jeden ze 3 základních nožů, které by neměli chybět v žádné základní výbavě. Drobný neboli užitkový nůž. Hodí se když Chef's knife je moc velký a odřezávací je moc...
Typově jeden ze 3 základních nožů, které by neměli chybět v žádné základní výbavě. Drobný neboli užitkový nůž s čepelí délky 150mm. Hodí se když Chef's knife je moc...