Nevim. Možná. Asi. Tak jo. Tyjo!
Nevim. Možná. Asi. Tak jo. Tyjo!
Japonské nože značky Kai aneb nože s kterými jsem začínal s vařením. Nože Kai jsme také používali v Masterchefovi.
A jsou to hlavně nože na které nedám dodnes dopustit.
Tyto nože se staly populárními díky úspěšné kombinaci dlouhodobé funkčnosti, ostrosti, robustní kvality materiálu a minimalistického designu. Jsou navrženy pro jednoduché a nepřetržité používání a nabízejí skvělý poměr ceny a výkonu.
Najdeš tu profesionální řadu KAI WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím, která je velmi elegantně a kvalitně zpracovaná a také je cenově dostupná.
Japonská kvalita pro domácí kuchyni
Skvělý poměr cena/výkon
Robustní materiál, kvalitní zpracování
Elegantní černá řada Wasabi Black
Kompaktní a snadno použitelný brousek AnySharp Classic v cihlově červené barvě. Přísavka PowerGrip pevně drží na hladkém povrchu, takže ostříš nože jednou rukou, bez námahy....
AnySharp Pro Chefs v elegantní wolframové metalické verzi kombinuje robustní celokovovou konstrukci s výkonným karbid‑wolframovým mechanismem. Jednoduché a bezpečné broušení...
Tento brousek značky KAI kombinuje diamantové a keramické brusné plochy, aby udržel Vaše nože s oboustranně broušeným ostřím v perfektním stavu.
Tohle není jen tak obyčejný nůž na pečivo. Má tak skvěle udělané zoubky, že pečivo netrhá, ale opravdu krájí. A bez námahy a poškození sebejemnějšího pečiva.
Typově jeden ze základních nožů, které by neměli chybět v žádné základní výbavě. Santoku je japonskou verzí klasického evropského Chef's knife. Santoku znamená v překladu...
Tohle jsou 3 základní japonské KAI WASABi BLACK nože, které by neměli chybět ve startovací výbavě.
Vynikající, velmi ohebný nůž s 180mmm čepelí, vhodný na filetování ryb, i pro profesionální použití. Velmi tenká čepel je vhodná na krájení jemného rybího masa.



