Asijské potraviny, Strana 3
-
Rybí omáčky
-
Sojové omáčky
-
Chilli omáčky
-
Ústřicové omáčky
-
Nudle & Rýže
-
Asijské omáčky
-
Asijské Koření
-
Kari
-
Sushi a japonská dochucovadla
-
Chilli pasty
-
Octy
-
Bezlepkové potraviny
-
Mouky & Škroby
-
Zelenina & Ovoce
-
Vietnamská káva
Nejprodávanější
Značky

Kokosové mléko z Thajska, které má bohatou a krémovou chuť. Skvělé na thajská kari, polévky, dezerty i smoothie.

Kokosové mléko z Thajska, které má bohatou a krémovou chuť. Skvělé na thajská kari, polévky, dezerty i smoothie.

Jemná bílá mouka z tapioky, která ti otevře dveře do světa asijských dezertů i bezlepkového pečení. Má neutrální chuť a zajímavou schopnost dodat jídlu pružnost a hebkost, což...

Krémová, voňavá a lehce nasládlá – ideální pro milovníky jemnějšího thajského kariPanang kari pasta od značky Cock nabízí bohatou chuť s jemnou pikantností. Je ideální pro ty,...

Pálivější sestra žlutého kari – pro milovníky výrazných chutí. Tahle červená kari pasta od Cock Brand je intenzivní, voňavá a pikantní. Díky 28 % sušených červených chilli...

Rychlý základ na vietnamskou polévku Pho Bo. Balení obsahuje 6 kostek, každá na 500 ml vody. Chuť hovězího vývaru s typickým kořením – skořice, badyán, pepř. Hotovo za pár minut.

Tahle pasta tě nešetří. Je výrazná, ostrá, voňavá a dokonale zelená. Voní po citronové trávě, česneku a thajských bylinkách, pálí na jazyku a přitom pořád drží harmonii. Je to...

Tradiční vietnamský phin filtr z nerezu – jednoduchý, pevný a spolehlivý. Na jednu porci kávy, žádná věda. Stačí ti káva, horká voda a za pár minut máš hotovo. Funguje na 100 %...

Tajná ingredience vietnamských babiček. Běžná součást vaření na ulicích ve Vietnamu. Dodá jídlu tu specifickou, hlubokou chuť, kterou znáš z Hanoje. Bez ní je Pho jen hovězí...

Sušené houby Shiitake jsou jednou ze základních ingrediencí asijské kuchyně. Diamond Shiitake nabízí aromatické houby vysoké kvality, které si díky sušené formě zachovávají...

Hledáš klíč k autentické čínské kuchyni a jejím chutím? Tady ho máš! Shaoxingské rýžové víno je jedním z nejstarších druhů rýžového vína v Číně – zmínky o něm sahají až 2000 let...

Nakládaný lilek v chilli omáčce Ngoc Lien je jedno z nejlepších konzervovaných zeleninových jídel. Malé, křupavé lilky, ostré chilli, umami z rybí omáčky. Žádný měkký, žužlavý,...

Lehké, průhledné a univerzální skleněné nudle z fazolového škrobu, které po namočení získají jemnou pružnou strukturu. Jsou bez lepku, lehce stravitelné a dokonale nasávají...

Lepkavá, karamelizovaná glazura, která se vpije do masa a dodá mu šťavnatost. Jemná sladkost, hluboké umami a lehký dotek česneku – to je teriyaki tak, jak ho milují Japonci. Ať...

Světlá sójová omáčka, která není jen slaná černá voda. Tohle je tradičně fermentovaná omáčka, která dodá tvým jídlům hloubku chuti a autentické asijské umami. Stačí pár kapek a...

Lee Kum Kee Rýžový ocet – Tradice, kvalita a autentická chuť Rýžový ocet má v asijské kuchyni staletou tradici. Vyrábí se fermentací rýže, při které vzniká jeho jemná kyselost...

Lee Kum Kee Yuzu Chilli Sauce je jedinečná omáčka, která spojuje pikantní chuť chilli s osvěžující citrusovou příchutí yuzu – japonského citrusového ovoce známého pro svou...