Nevim. Možná. Asi. Tak jo. Tyjo!

 

ASIJSKÉ RECEPTY

 

Asijská kuchyně je jednoduchá, když máš správné věci po ruce. Mandolína, wok, pořádná rybí omáčka, rýžové nudle, koření, které voní i po otevření balíčku. Zbytek už je jen práce rukou a trochu cviku.

Tady najdeš recepty, které stojí na technice a kvalitních surovinách. Žádné zkratky typu „nahraďte rybí omáčku solí" nebo „stačí obyčejná pánev". Ne. Když má něco křupat, ukážeme ti proč. Když má být omáčka lesklá, vysvětlíme, jak se k tomu dostat.

Recepty jsou psané tak, aby dávaly smysl i lidem, co vaří často, rádi a chtějí vědět proč to funguje. U každého jídla najdeš tipy na vybavení, suroviny a postupy, které ti otevřou dveře do kuchyní napříč Asií—od Vietnamu po Japonsko.

Je to kategorie pro ty, co chtějí vařit naplno. Ne „asijsky laděně", ale opravdu.

A když k tomu máš dobré nástroje, je to radost.

Kvalitní nástroje dělají rozdíl. Podívej se, co používáme.

Výpis článků

Recept Bún Bo Nam Bo

Nejoblíben...

Jak doma uvařit Pho bo?

Kvalitní a...

Nejlepší Bún chá je z grilu

Bún chá le...

Jak vybrat rybí omáčku

Rybí omáčky: ROZDÍLY, DRUHY, 3 NEJLEPŠÍ!...

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem