Nevim. Možná. Asi. Tak jo. Tyjo!
Nevim. Možná. Asi. Tak jo. Tyjo!
Asijská kuchyně je jednoduchá, když máš správné věci po ruce. Mandolína, wok, pořádná rybí omáčka, rýžové nudle, koření, které voní i po otevření balíčku. Zbytek už je jen práce rukou a trochu cviku.
Tady najdeš recepty, které stojí na technice a kvalitních surovinách. Žádné zkratky typu „nahraďte rybí omáčku solí" nebo „stačí obyčejná pánev". Ne. Když má něco křupat, ukážeme ti proč. Když má být omáčka lesklá, vysvětlíme, jak se k tomu dostat.
Je to kategorie pro ty, co chtějí vařit naplno. Ne „asijsky laděně", ale opravdu.
A když k tomu máš dobré nástroje, je to radost.
Kvalitní nástroje dělají rozdíl. Podívej se, co používáme.
Nejoblíben...
Kvalitní a...
Bún chá le...
Rybí omáčky: ROZDÍLY, DRUHY, 3 NEJLEPŠÍ!...