NEJKVALITNĚJŠÍ Prémiová Rybí omáčka RED BOAT




Detailní popis produktu
Prémiová vietnamská značka, často s 40°N-50°N. Tato značka je známá svou vysokou kvalitou a je často preferována gurmány. Vyrábí se pouze z dvou složek: černých anchoviček a mořské soli. Red Boat se vyrábí ve Vietnamu a přestože je o něco dražší než jiné značky, myslím že stojí za vyzkoušení – díky pomalejšímu procesu fermentace má totiž neuvěřitelně svěží a vyváženou chuť.
Vyrábí se pouze z dvou složek: černých anchoviček a mořské soli.
Označení "20°N" nebo "40°N" na lahvi udává míru fermentace a koncentrace proteinů /bílkovin/ v rybí omáčce, což napovídá o její kvalitě. Vyšší číslo znamená vyšší kvalitu omáčky, protože je díky vyššímu obsahu proteinů bohatší na chuť a výživné látky.
Kvalita rybí omáčky se udává ve stupních nitrogenu, označením °N.
Kvalita omáček:
20°N: obvyklý minimální standard kvality rybí omáčky. Má stále slušnou chuť a je dobrá pro běžné, denní použití v kuchyni.
30°N – 40°N: střední až vysoká kvality. Taková omáčka je obvykle tmavší a má komplexnější chuťový profil.
50°N – 60°N: Omáčky s tímto označením patří mezi prémiové produkty a používají se často ve vysoké gastronomii. Mají velmi intenzivní a bohatou chuť. Používají se spíš jako dochucovadla, bez tepelné úpravy.
Složení: Ančovičky 80%, mořská sůl.
Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte v lednici.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rybí omáčky |
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu |
| Země původu: | Vietnam |
| Hmotnost: | 250/500 ml |
| Alergeny: | Ryby |
| Lepek: | Ne |
| Glutamát: | Ne |
| Skladování: | v chladu a suchu |
| ? NUTRIČNÍ HODNOTY (100g): | |
| Energie: | 340g |
| Tuky: | 0g |
| Nasycené tuky: | 0g |
| Sacharidy: | 8g |
| Cukry: | 8g |
| Protein: | 8g |
| Sůl: | 21,55g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
