Kuchyňské nože
Japonské nože značky Kai aneb nože s kterými jsem začínal s vařením. Nože Kai jsme také používali v Masterchefovi.
A jsou to hlavně nože na které nedám dodnes dopustit.
Tyto nože se staly populárními díky úspěšné kombinaci dlouhodobé funkčnosti, ostrosti, robustní kvality materiálu a minimalistického designu. Jsou navrženy pro jednoduché a nepřetržité používání a nabízejí skvělý poměr ceny a výkonu.
Najdeš tu profesionální řadu KAI WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím, která je velmi elegantně a kvalitně zpracovaná a také je cenově dostupná.
Nejprodávanější
Značky

Typově jeden ze základních nožů, které by neměli chybět v žádné základní výbavě. Santoku je japonskou verzí klasického evropského Chef's knife. Santoku znamená v překladu...

Tohle jsou 3 základní japonské KAI WASABi BLACK nože, které by neměli chybět ve startovací výbavě.

Tohle není jen tak obyčejný nůž na pečivo. Má tak skvěle udělané zoubky, že pečivo netrhá, ale opravdu krájí. A bez námahy a poškození sebejemnějšího pečiva.

Vynikající, velmi ohebný nůž s 180mmm čepelí, vhodný na filetování ryb, i pro profesionální použití. Velmi tenká čepel je vhodná na krájení jemného rybího masa.