Novinka v E-shopu: Japonské mandolíny na michelinské *** krájení zeleniny a ovoce!

NEJKVALITNĚJŠÍ Prémiová Rybí omáčka RED BOAT

Tip
Značka: Red Boat
299 Kč 499 Kč od 299 Kč –10 %
rybi omacka red boat
299 Kč 499 Kč od 299 Kč –10 % 269 Kč 449 Kč od 269 Kč
Skladem do 5 dní (1 ks) Skladem (>1 ks) Zvolte variantu
Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
18.11.2024 11.11.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Nejkvalitnější značka Rybí omáčky na světě!

Detailní informace

Snadná Údržba
Vše otestováno.
Každý výrobek otestovaný vlastníma rukama.
Precizní výroba
Precizní výrobky
Vysoce kvalitní a precizní výrobky.
Rychlost
Rychlost
Každý výrobek ti ušetří čas. A to pořádně.
Inovativní design
Inovativní design
Unikátní funkce & Stylový vzhled výrobků

Detailní popis produktu

Prémiová vietnamská značka, často s 40°N-50°N. Tato značka je známá svou vysokou kvalitou a je často preferována gurmány. Vyrábí se pouze z dvou složek: černých anchoviček a mořské soli. Red Boat se vyrábí ve Vietnamu a přestože je o něco dražší než jiné značky, myslím že stojí za vyzkoušení – díky pomalejšímu procesu fermentace má totiž neuvěřitelně svěží a vyváženou chuť.

Vyrábí se pouze z dvou složek: černých anchoviček a mořské soli.

Označení "20°N" nebo "40°N" na lahvi udává míru fermentace a koncentrace proteinů /bílkovin/ v rybí omáčce, což napovídá o její kvalitě. Vyšší číslo znamená vyšší kvalitu omáčky, protože je díky vyššímu obsahu proteinů bohatší na chuť a výživné látky.
Kvalita rybí omáčky se udává ve stupních nitrogenu, označením °N.

Kvalita omáček: 

20°N: obvyklý minimální standard kvality rybí omáčky. Má stále slušnou chuť a je dobrá pro běžné, denní použití v kuchyni.

30°N – 40°N: střední až vysoká kvality. Taková omáčka je obvykle tmavší a má komplexnější chuťový profil.

50°N – 60°N: Omáčky s tímto označením patří mezi prémiové produkty a používají se často ve vysoké gastronomii. Mají velmi intenzivní a bohatou chuť. Používají se spíš jako dochucovadla, bez tepelné úpravy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: